slider-rokkostuum-01
slider-rokkostuum-03
slider-rokkostuum-02
slider-rokkostuum-04

Rokkostuum huren

Bent u op zoek naar een rokkostuum voor een speciale gelegenheid? Dan bent u zojuist op de meest geschikte site beland! Sir Anthony biedt rokkostuums aan voor een vriendelijke prijs. Naast de rokkostuums, bieden we ook gelegenheidskleding voor dames en bijbehorende accessoires die voldoen aan de etiquette voor dames én heren. Het aanbod rokkostuums kunt u gerust in onze zaak komen bekijken. We helpen u met plezier.

Waaruit bestaat een rokkostuum?

Een rokkostuum is wat uitgebreider en nog chiquer dan een smoking. Een smoking wordt dan ook niet ‘zomaar’ bij een bruiloft of een jubileumfeest gedragen. De pantalon en jas van het rokkostuum zijn zwart en de revers van satijn. Het kenmerkende aan een jas van een rokkostuum, zijn de lange doorlopende punten aan de onderkant van de jas. Het piqué vest is, net als de piqué vlinderdas, wit. Het piqué overhemd heeft een opstaande boord en is net als het vest voorzien van knopen in parelmoer. De dame draagt bij een rokkostuum altijd een lange avondjapon, ook die verkopen we bij Sir Anthony. Kom dus gerust samen en u slaagt in één keer.

Wanneer draagt men een rokkostuum?

Het rokkostuum draagt u in de avond bijvoorbeeld bij een galabal of een galadiner. En overdag zien we een rokkostuum wel eens gedragen worden bij universitaire promoties. Zodra er ‘White Tie’ of ‘Cravate Blanche’ op uw uitnodiging staat, wordt u in rokkostuum verwacht. Bij een promotie draagt zowel de promovendus als de beide paranimpfen een rokkostuum. U kunt bij ons voor iedere gelegenheid een rokkostuum huren.

Voor accessoires slaagt u ook bij Sir Anthony

Voor bij een rokkostuum is het de bedoeling dat u een witte strik draagt die niet voorgestrikt is. Ook moeten uw manchetknopen passend zijn bij het rokkostuum en zo zijn er nog meer etiquette regels waaraan u moet voldoen als het gaat om accessoires. Wist u dat een polshorloge een no-go is? U wordt geacht een zakhorloge te dragen. Wij zijn op de hoogte van de etiquette die passend is bij het dragen van een rokkostuum en zullen u daar ook zeker in adviseren. Ook sneakers zijn niet gewenst, in de plaats daarvan dient u zwarte lakschoenen te dragen. Verdere accessoires die bij een rokkostuum horen, zijn ingelegde knoopjes voor het vest, een witte pochet en witte handschoenen, een witte sjaal en soms zelfs hoge zwarte hoeden.

Betaalbare rokkostuums huurt u in Rotterdam bij Sir Anthony

In Rotterdam hebben we een prachtige winkel waar we u graag ontvangen om een rokkostuum aan te laten meten, maar ook om u te adviseren in de do’s en dont’s bij het dragen van een rokkostuum. Bij Sir Anthony bent u aan het juiste adres voor prachtige rokkostuums voor een zeer betaalbare prijs. Naast rokkostuums kunnen dames ook slagen voor hun lange japon. Is een rokkostuum niet nodig, maar wilt u zich wel mooi kleden voor een gelegenheid, dan bieden we ook smokings, cocktailjurken en ook kleding voor de bruidegom. U hoeft bij ons geen afspraak te maken. U kunt binnen komen wanneer het u uitkomt binnen onze openingstijden. Zien we u snel?

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon: 010-4362278

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Openingstijden:

Zondag & Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur