Dames-smoking-beeld-web-nieuw

Dames smoking

Waarom zou u zich als dame niet kleden in een ‘black tie’-outfit voor een chique party? Een smoking voor dames is geraffineerd en sexy! Verkrijgbaar met een korte rok, lange rok of pantalon. Sir Anthony is een begrip in Rotterdam voor al uw gelegenheidskleding. Als u regelmatig een gelegenheid heeft waarvoor u een smoking nodig heef, dan kunt u nu ook bij Sir Anthony terecht voor de aankoop van een schitterende smoking voor dames. Koop uw smoking, hemd, strik en andere accessoires zeer voordelig bij Sir Anthony. Kom gewoon langs, we zitten erg gelegen in hartje Rotterdam: 400 meter van het Centraal Station en 50 meter van parkeergarage Doelen.

Waaruit bestaat een smoking voor dames?

Dat smokings alleen voor mannen zijn, dat is gelukkig verleden tijd. Want hoe stoer en vrouwelijk staat een smoking bij dames? Een smoking bestaat uit een jasje in het zwart met een zijden revers. Daaronder draagt u een wit overhemd en over de boord draagt u een strik. De smoking maakt u af met een pantalon met een galon, ofwel bies, aan de zijkant. Het overhemd mag op verschillende wijzen gedragen worden: met een opstaande boord, met een blinde sluiting of met een knack. De blouse kan van plissé gemaakt zijn of van juist hele gladde stof.

Bijbehorende accessoires

Bij een smoking zijn bepaalde accessoires gewenst. Zo is het niet de bedoeling dat u sneakers draagt onder een smoking, maar dat u gaat voor lakschoentjes, wellicht mooi voor dames met een hak. De strik mag voorgestrikt zijn, of het mag een zelfstrikker zijn. Het is maar net hoe handig u daar zelf mee bent. Daarnaast zijn er verschillende manchetknopen en kunt u kiezen voor meerdere passende (haar)accessoires, oorbellen en armbanden. We adviseren u ook zeker in wat passend is en wat wel en niet volgens de etiquette kan, zodat u zelfverzekerd de speciale gelegenheid zult betreden.

Andere gelegenheidskleding bij Sir Anthony

Naast smokings voor dames, verkopen we ook prachtige lange jurken en voor mannen rokkostuums en uiteraard ook smokings. Daarnaast kan een aanstaande bruidegom ook prima slagen bij ons in Rotterdam. We zijn helemaal op de hoogte van de etiquette en van de nieuwste trends. We adviseren u dan ook graag en onze verkopers staan graag voor u klaar.

Bezoek onze winkel in Rotterdam

We zijn een begrip in Rotterdam, omdat we goede service verlenen, mooie gelegenheidskleding hebben en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. U kunt bij ons gelegenheidskleding kopen voor plechtige bijeenkomsten, voor feestelijke gebeurtenissen en ook voor minder leuke zaken als begrafenissen. U kunt gerust bij ons binnen komen lopen op het moment dat het u uitkomt, we werken namelijk niet persé op afspraak. We verwelkomen u graag tijdens onze openingstijden, 7 dagen in de week en zullen u met veel plezier helpen en adviseren.

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon: 010-4362278

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Openingstijden:

Zondag & Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur