WILVORST-HEADERS-NEW-04
WILVORST-HEADERS-NEW-03
WILVORST-HEADERS-NEW-01
WILVORST-HEADERS-NEW-02

TROUWKOSTUUM KOPEN


Wilvorst trouwkostuums bij Sir Anthony!


Sir Anthony, Uw Wilvorst dealer! Het merk Wilvorst is een specialist op het gebied van trouwpakken. Naast de smokings en jacquets hebben zij een ruime collectie met trouwpakken. Een trouwkostuum van het merk Wilvorst is speciaal ontworpen voor de veeleisende bruidegom van deze tijd. Dus als je kiest voor dit prachtige merk trouwpakken, dan kies je voor elegant en luxe en maak je zeker indruk op je trouwdag. Ben je benieuwd naar deze collectie en wil jij eigenlijk wel trouwen in zo'n mooi trouwpak van Wilvorst? Loop dan geheel vrijblijvend even binnen bij Sir Anthony!

Wilvorst trouwpakken


Op de mooiste dag van je leven wil je op je best voor de dag komen. Met de Wilvorst trouwpakken werp je een blik in de spiegel, waarna je je direct zelfverzekerd voelt. De luxueuze trouwpakken zijn niet alleen elegant, maar ook tot in de kleinste details afgewerkt. Je hebt de keuze uit verschillende rijke stoffen en kleuren, waardoor het Wilvorst trouwpak geheel op maat gemaakt kan worden. Voor het uitzoeken van jouw droomkostuum hoef je geen afspraak te maken: wij zijn zeven dagen per week geopend.

Betaalbare herenkostuums van topkwaliteit


Het trouwpak, of het kostuum zoals het ook wel wordt genoemd, is een tijdloos item dat jarenlang mee gaat. Een bruiloft is al duur genoeg, dus een trouwpak van hoge kwaliteit voor een zacht prijsje biedt uitkomst. Met de trouwpakken van het Duitse merk Wilvorst ben je verzekerd van een smaakvol en draagbaar pak dat je ook na de grote dag kunt blijven dragen voor zowel formele als informele gelegenheden. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van het perfecte trouwpak dat comfortabel zit en aansluit bij je figuur. Geen standaard confectiemaat? Wij hebben een eigen professioneel naaiatelier dat het trouwpak kan innemen of verstellen.

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon: 010-4362278

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Openingstijden:

Zondag & Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur