Sami-Smoking-header
smoking-wilvorst-02
Kids-smoking-01
smoking-wilvorst-01
Kids-smoking-02
Sami-Smoking-header-02

Smoking huren

U bent op zoek naar een smoking, omdat het voor een speciale gelegenheid moet, maar u weet dat u het daarna niet of nauwelijks zal dragen. U vindt dat zone van uw geld. Dat begrijpen we maar al te goed, want een smoking voor eenmalig gebruik kopen om het vervolgens in uw kast te laten hangen, dat is zonde. Gelukkig verhuren we ook smokings. Dat scheelt u ontzettend in de portemonnee én u kunt de smoking gewoon weer bij ons achterlaten.

Wanneer een smoking huren?

Stel, u bent geslaagd voor uw middelbare school en u moet naar het eindgala. Het is dan gewenst om in galakleding en dus in smoking te komen. Op die leeftijd bent u nog in de groei en we snappen dat het dan zonde is om een eigen smoking te kopen. Stel, u heeft een bruiloft en u draagt verder nooit (onderdelen van) een pak, dan zou het ook zonde zijn om een complete smoking aan te schaffen om het vervolgens in uw kast te laten hangen. In zulke situaties is het huren van een smoking dus echt een uitkomst. Bij de volgende gevallen worden smokings gedragen:

  • bij een gala;
  • bij een bruiloft;
  • bij een bijeenkomst waarvan op de uitnodiging ‘black tie’ gemeld staat;
  • bij een diploma uitreiking of promotie.

Smoking met bijbehorende accessoires

Een smoking bestaat uit een zwarte pantalon met galon (de bies aan de zijkant ), een zwarte jas met zijden revers, een wit overhemd en een bijpassende strik. Het overhemd mag met een knack, een opstaande boord, met een blinde sluiting, het mag van plissé zijn of juist van glad materiaal. De strik mag voorgestrik zijn of het mag een zelfstrikker zijn. De benodigde accessoires bij een smoking kunt u bij de smoking huren via Sir Anthony. Zo heeft u alles bij één zaak én we adviseren u ook graag in wat wel en niet mag volgens de etiquette bij het dragen van een smoking. Zo gaat u zelfverzekerd naar de speciale gelegenheid toe!

Ook andere gelegenheidskleding

Naast smokings, kunt u bij ons ook terecht voor rokkostuums en trouwpakken voor de bruidegom. Voor de dames kunt u ook bij ons terecht voor smokings voor dames met pantalon, lange of korte rok, lange japons en cocktailjurken. Voor heel veel speciale gelegenheden hebben wij passende kleding die we verkopen, maar dus ook verhuren.

Huur uw smoking bij Sir Anthony

Door een smoking te huren, bespaart u geld. Daarmee wilt u nog niet inleveren op kwaliteit en service. Daar hoeft u bij Sir Anthony ook zeker niet bang voor te zijn. We zijn een begrip in Rotterdam en staan graag en met veel plezier klaar voor onze klanten. U kunt zonder afspraak bij ons binnen komen lopen. Op zondag en maandag beginnen we om 11.00 uur en op de overige dagen 09.30 uur. We sluiten de winkel om 17.30 uur.

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon: 010-4362278

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Openingstijden:

Zondag & Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur