Sami-Smoking-header
smoking-wilvorst-02
Kids-smoking-01
smoking-wilvorst-01
Kids-smoking-02
Sami-Smoking-header-02

Smoking

Heeft u regelmatig een smoking nodig? Bij Sir Anthony koopt u uw smoking zeer voordelig! Sir Anthony is een begrip in Rotterdam voor al uw gelegenheidskleding. Als u regelmatig een gelegenheid heeft waarvoor u een smoking nodig heeft, dan kunt u nu ook bij Sir Anthony terecht voor de aankoop van een schitterende smoking. Koop uw smoking, hemd, strik, lakschoenen en andere accessoires zeer voordelig met onze Package Deals! Een afspraak maken is niet nodig, u loopt zo bij ons binnen. Wij zitten 400 meter van het Centraal Station en 50 meter van parkeergarage Doelen, dus of u nu met het openbaar vervoer of met de auto komt, we zijn goed bereikbaar.

Smoking kopen

Een smoking kopen? Staat u een speciale gelegenheid te wachten, waarvoor u er picobello uit moet zien? Bij Sir Anthony wordt u zeer vriendelijk en goed geholpen met uw zoektocht naar een passende smoking. Voor een fijne prijs kunt u een smoking kopen, waarmee u de gelegenheid eer aan doet door te komen in een prachtige smoking. Naast uw smoking, kunnen we ook bijbehorende lakschoenen, een hemd voor onder uw smoking, een strik en andere accessoires verzorgen.

Smoking kopen voor heren en dames

Smokings zijn toch alleen voor heren?! Nee, dat is allang niet meer. Steeds meer vrouwen komen bij ons op de zaak voor een smoking. Een smoking voor dames staat hartstikke stoer, zakelijk en classy. Een smoking voor dames kan natuurlijk net als bij een man met een pantalon, maar we verkopen ook lange en korte rokken, die de smoking afmaken. De smoking voor dames staan prachtig met een paar (lak)schoenen met een hak eronder en een panty kan ook niet ontbreken onder een kort of lange rok. Bij Sir Anthony kunt u dus terecht voor smokings voor heren én dames!

Wanneer draagt u een smoking?

Een smoking is voor speciale gelegenheden, maar bij welke speciale gelegenheden is een smoking gepast? Een smoking wordt niet dagelijks gedragen voor naar het werk. Wel worden smokings gedragen naar bijenkomsten waarvan er op de uitnodiging ‘black tie’ staat. Het is dan wel heel erg gewenst om een smoking te dragen, anders valt u buiten de boot. Daarnaast wordt een smoking ook met een bruiloft gedragen door een bruidegom of door de vaders van het koppel. Dirigenten van orkesten dragen ook wel eens een smoking. Een smoking draagt u volgens een etiquette. Hoe dat precies zit, daar praten we u graag over bij tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Kom langs bij Sir Anthony in Rotterdam

U bent op zoek naar betaalbare, maar kwalitatief goede smokings? Kom dan langs bij Sir Anthony in Rotterdam. We ontvangen u graag in onze zaak. Hiervoor u hoeft u niet eerst een afspraak te maken, u kunt bij ons binnen openingstijden komen binnenwandelen wanneer u dat wil. Tussen 09.00 uur en 17.30 uur staan we voor u klaar, alleen op zondag en maandag zijn er we vanaf 11.00 uur tot 17.30 uur.

Velvet-Deal-2020
Package-Deal 2023

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon: 010-4362278

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Openingstijden:

Zondag & Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur