Gaat u een gala tegemoet waar u niet buiten de boot wilt vallen en dus wel in een prachtig gala pak wilt verschijnen, maar u weet dat u daaromheen nooit een gala pak weer zal dragen? Dat is zonde van uw geld. Dat begrijpen we maar al te goed, want een gala pak voor eenmalig gebruik kopen om het vervolgens in uw kast te laten hangen, dat is zonde. Gelukkig verhuren we ook gala pakken. Dat scheelt u ontzettend in de portemonnee én u kunt het gala pak gewoon weer bij ons achterlaten.

Wanneer een gala pak huren?

Stel, u bent geslaagd voor uw middelbare school en u moet naar het eindgala. Het is dan gewenst om in galakleding en dus in gala pak te komen. Op die leeftijd bent u nog in de groei en we snappen dat het dan zonde is om een eigen gala pak te kopen. Stel, u heeft een benefietconcert, een exclusief feest of een uitreiking en u draagt verder nooit (onderdelen van) een pak, dan zou het ook zonde zijn om een compleet gala pak aan te schaffen om het vervolgens in uw kast te laten hangen. Een gala pak is gewenst als u een uitnodiging krijgt, waarop ‘black tie’ vermeld staat of ‘feestkleding’ of ‘gala’. U draagt dan een gala pak om uw respect naar het feest en de gastheer en gastvrouw te uiten.

Gala pak uitzoeken

Als u voor een gala pak gaat, dan gaat u voor een formele en chique dresscode. Een gala pak is een strak pak en wordt vaak in het zwart gedragen, maar we zien steeds meer eigentijdse kleuren. Een gala pak bestaat uit een jasje en een pantalon van dezelfde stof. De pantalon is een hoog model, zodat het overhemd er netjes in blijft zitten, daarnaast kenmerkt de pantalon zich door de bies op de zijkant. Het overhemd dient wit te zijn en kan met een opstaande boord, maar ook net een knack.

Gala pak met bijbehorende accessoires

De benodigde accessoires bij een gala pak kunt u bij de gala pak huren via Sir Anthony. Zo heeft u alles bij één zaak én we adviseren u ook graag in wat wel en niet mag volgens de etiquette bij het dragen van een gala pak. Zo gaat u zelfverzekerd naar de speciale gelegenheid toe! U kunt onder andere de strik huren, maar ook het overhemd en de schoenen. Wist u dat het bij een schoolgala eigenlijk hoort om een corsage te dragen?

Huur uw gala pak bij Sir Anthony

Door een gala pak te huren, bespaart u geld. Daarmee wilt u nog niet inleveren op kwaliteit en service. Daar hoeft u bij Sir Anthony ook zeker niet bang voor te zijn. We zijn een begrip in Rotterdam en staan graag en met veel plezier klaar voor onze klanten. U kunt zonder afspraak bij ons binnen komen lopen. Op zondag en maandag beginnen we om 11.00 uur en op de overige dagen 09.30 uur. We sluiten de winkel om 17.30 uur. Wilt u daarbuiten een afspraak, neem dan contact met ons op!

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon – 010 – 436 22 78

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Maandag: 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur
Zondag: 11.00 – 17.30 uur