Trouwkostuum kopen

Als eerste willen we u feliciteren met uw voorgenomen huwelijk! U gaat een leuke tijd tegemoet en een hele speciale dag om de liefde te vieren. We helpen u graag naar uw zoektocht naar een passend trouwkostuum, zodat u de gehele trouwdag naast uw bruid of bruidegom mag schitteren. Sir Anthony is uw bruidsmode outlet, wat wil zeggen dat we prachtige trouwkostuums aanbieden voor een vriendelijke prijs, zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit en service! Zien we u snel in onze zaak in Rotterdam?

Wilvorst trouwpak kopen bij Sir Anthony

Wilvorst trouwkostuums koopt u bij Sir Anthony! Sir Anthony is uw Wilvorst dealer. Het merk Wilvorst is een gerenommeerd merk op het gebied van trouwpakken. Naast de smokings en jacquets voor eventuele gasten, hebben zij een ruime collectie met trouwpakken voor u als aanstaande bruidegom. Een trouwkostuum van het merk Wilvorst is speciaal ontworpen voor de veeleisende bruidegom van deze tijd: net iets anders dan normaal. Het traditionele zwart/witte pak dat vroeger door de bruidegom werd gedragen, heeft zich nu uitgebreid tot verschillende dessins en kleuren. Dus als u kiest voor dit prachtige merk trouwpakken, dan kiest u voor elegantie en luxe en maakt u zeker indruk op uw trouwdag. Bent u benieuwd naar deze collectie en wilt u eigenlijk wel trouwen in zo’n mooi trouwpak van Wilvorst? Loop dan geheel vrijblijvend even binnen bij Sir Anthony!

Slaag in één keer, ook voor uw entourage

Op zoek naar een trouwkostuum, samen met uw ouders of goede vrienden of vriendinnen en moeten zij ook nog in mooie kleding voor uw speciale dag gehesen worden? Dan kunt u ook bij Sir Anthony terecht. Smokings, rokkostuums en gelegenheidskleding voor dames, we verkopen én verhuren. Zo kunnen we gelijk kijken wat er bij uw trouwkostuum past en zullen we ook adviseren in wat wel en wat niet uit te kiezen.

Kom langs bij Sir Anthony in Rotterdam

U bent op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatief goed trouwkostuum? Kom dan langs bij Sir Anthony in Rotterdam. We ontvangen u graag in onze zaak. Hiervoor u hoeft u niet eerst een afspraak te maken, u kunt bij ons binnen openingstijden komen binnenwandelen wanneer u dat wil. Tussen 09.00 uur en 17.30 uur staan we voor u klaar, alleen op zondag en maandag zijn we vanaf 11.00 uur tot 17.30 uur geopend.

Sir Anthony


Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam

Telefoon – 010 – 436 22 78

info@siranthony.nl
www.siranthony.nl

Bezoek ons


Maandag: 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur
Zondag: 11.00 – 17.30 uur